Pouzdro může být předvedeno na jiném telefonu, po objednání ale získáte pouzdro přesně na uvedený model Samsung Galaxy S7 Edge
Poslední recenze našeho e-shopu
Miroslav V. (z Heureka.cz) - Po dlouhé době konečně velmi slušné jednání.
Anonymní (z Heureka.cz) - Kontaktoval jsem se s obchodem s otázkou na detail pro jedno pouzdro, dostal jsem odpověď na úrovni s ohledem na mé potřeby a bez marketingového vnucování produktu, který nepotřebuji. Za mě seriózní jednání, jen bych ocenil lepší informovanost prodejce.
Patrik D. - Děkuji za rychlé dodání. Nabíječka podporuje rychlé dobíjení jak bylo slíbeno a kabel vypadá odolně.
Denis M. - Dodaná nabíječka sedí. Oceňuji odeslání ihned
Anonymní (recenze z Heureka.cz) - Perfektní služby. Maximální spokojenost.
Anonymní (recenze z Heureka.cz) - Rychlost dodání. Skvělá komunikace
Anonymní (recenze z Heureka.cz) - Nenechte se odradit jednoduchými webovými stránkami, obchod zasílá zboží rychle!

Oboustranný kryt předku i zadku Samsung Galaxy S7 Edge (360 stupňů)

Garance spokojenosti - 99 dní na vyzkoušení - Máme 12 000 spokojených zákazníků

Mimořádně tenká silikonová ochrana pro Samsung Galaxy S7 Edge. Chrání zařízení z obou stran - proto se označuje jako kryt 360. Kryt sestává z přední a zadní části, které se překrývají.

Snadná montáž a demontáž. Dokonalé přilnutí k telefonu. Přední část dokonale přenáší doteky na displej. Všechna tlačítka a kamera mají svůj výřez. Telefon se pohodlně ovládá i s nasazeným krytem.

S tímto krytem získáte dobrou ochranu telefonu ze všech stran. Čitelnost displeje je i s nasazeným krytem dobrá, samozřejmě ale o stupínek lepší čitelnosti dosáhnete bez předního krytu s použitím tvrzeného skla. Záleží na tom, jakou ochranu pro Samsung Galaxy S7 Edge preferujete.

Na některých fotografiích může být kryt předveden na jiném modelu telefonu, při objednání tohoto produktu ale samozřejmě získáte kryt perfektně padnoucí na Samsung Galaxy S7 Edge.

Zboží je bohužel vyprodané a není známá doba naskladnění. Nelze objednat.

Další zboží pro Samsung Galaxy S7 Edge: