Poslední recenze našeho e-shopu
Matěj K. - Se skly jsem nadmíru spokojen. Objednávám i pro své známé a všichni si je chválí. Doporučuji.
Karel Z. - Vyzkoušel jsem několik skel, jak nějakých přímo z Číny tak i z českých e-shopů a všechny do jednoho byly na prd. Teprve sklo z Krytomat.cz se mi osvědčilo. Na telefonu je už asi dva měsíce a pořád dobrý. Displej reaguje na dotek a sklo se neodlepuje. Takhle jsem si to představoval.
Vladimír - Pasuje. Funguje. Co víc si přát. Jsem spokojený a doporučuji.
Eva Z. - Doporučuji všem, co mají obě ruce levé. I když se pokouším displej rozbít několikrát za den, sklo od vás stále drží. I přes mé opětovné každodenní snahy.
Patrik D. - S dodaným sklem jsem spokojen.
Anonymní - Perfektní služby. Maximální spokojenost.
Anonymní - Rychlost dodání. Skvělá komunikace
Anonymní - Nenechte se odradit jednoduchými webovými stránkami, obchod zasílá zboží rychle!

Tvrzené sklo na HTC U Play

Garance spokojenosti - 99 dní na vyzkoušení - Máme 12 000 spokojených zákazníků
100% úspěšnost nasazení skla! Posíláme zdarma další kus, pokud se Vám to nepodaří. Garance, jakou asi jinde nenajdete. #nostress

Ochranné tvrzené sklo na HTC U Play - špičková ochrana displeje vašeho telefonu. Ochranné tvrzené sklo je vysoce odolné proti poškrábání. Dokonce pomáhá zvýšit ochranu displeje před křupnutím v krytě pádu telefonu na zem. Tvrzené sklo je mnohem lepší ochranou displeje než klasická fólie. Navíc je nepopsatelně příjemnější na dotek než folie.

Toto ochranné tvrzené sklo (tempered glass) má tvrdost 9H. Sklo se velice snadno nasazuje na displej HTC U Play - nasazení je snazší, než v krytě fólií, protože díky jeho tvrdosti prakticky nevznikají bublinky - sklo prostě přilne na displej.

Na fotografiích může být zobrazeno tvrzené sklo na jiný model telefonu, při objednání tohoto produktu ale samozřejmě získáte tvrzené sklo perfektně padnoucí na HTC U Play.

Tvrzená skla z našeho e-shopu se na displej nasazují extrémně snadno. Naše skla je také možné používat současně s kryty.

Zboží je bohužel vyprodané a není známá doba naskladnění. Nelze objednat.

Další zboží pro HTC U Play: